Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

Trött på Soda Pops och Lysmelk? Sugen på något nytt, något mer extremt. Spana in listan och dröm dig bort till någon av världens 8 bästa godisbutiker. Här finns allt för alla smaker.

 

  

Candylicious, Dubai

Nästan 1000 kvadratmeter godis. Lika givet som att du får diabetes bara av att läsa den här listan, lika givet är att en av världens största godisaffärer ligger i Dubai. Så. Sjukt. Mycket. Godis!  

 

 

Kado, Berlin

Lakritsparadiset på listan ligger i Berlin. Kado säljer lakrits i alla dess former och smaker och det finns fler än 500 sorter att välja på. Här kan du hitta lokala varianter från Norge till Sicilien. 

 

 

Candy Freaks, Amsterdam

Här finns ALLT. Vegetariskt godis, veganskt godis, glutenfritt godis, sexigt godis, till exempel kan du köpa kroppsfärg i choklad. Holländarna är galna, likaså deras godis. 

 

 

Candylawa, Riyadh

Uttalas Candylover och är inte bara en av världens bästa utan även en av världens absolut största godisaffärer och dessutom med en häftig design. Så nära godishimlen du kan komma. 

 

 

Dylan's Candy Bar, Miami

Ägs av Dylan Lauren, dotter till Ralph Lauren, bara en sån sak. En kedja som fiinns på många platser i USA och som erbjuder en något lyxigare design och något lyxigare godis.

 

  

Happy Pills, Barcelona

Även om namnet antyder något annat så kan vi garantera att det är godis som Happy Pills säljer. Finns smaker för alla tider på dygnet och säljer godis anpassade efter ditt humör. Spännande koncept och väl värt ett besök.

 

Papabubble, Barcelona 

Endast godis gjort för hand och i alla möjliga smaker och kreationer. Stilren butik med godis av högsta kvalitét

 

Hello Kitty Kitchen and Dining, Taipei

Egentligen ingen godisaffär men får ändå en plas på listan efterssom Hello Kitty Kitchen and Dining erbjuder allt, glass, kakor, hamburgare, you name it. Den gemensamma nämnaren är givetvis att allting ser ut som den berömda seriefiguren

 

   
   
   

 

Couchsurfa

Hotell är dyrt, hostel är billigare men billigaste av dem alla är att couchsurfa. Hemsidan låter dig söka boende hos andra surfers och du kommer garanterat att få en ny vän på köpet. Dock inget för den bekväma. 

Planera

Det må vara tråkigt men vill du ha en billigare resa är det absolut nödvändigt. Se till att boka in evenemang och resor tidigt för att få din resa att kosta mindre. Billigast är givetvis att köpa dina flygbiljetter på allaflygbiljetter.se

Ät lokalt

En utmaning, skippa de dyra turisthaken och ge dig in bland de trängsta kvarteren för att hitta de riktigt bra restaurangerna. De som aldrig blir nämnda i Lonley planet men som har den bästa och framförallt den billigaste maten. 

Lägg pengarna på rätt saker - äventyr

Ska du iväg och resa kommer du ångra dig om du spenderar hela resan på hotellet och tre rätters middagar. Vidga dina vyer istället, se dig omkring, upplev kulturen och du kommer att komma hem lite rikare.

Träffa locals

Våga säg hej på gatan och lär känna lite locals som har koll på smultronställen. Låt dem guida dig så slipper du trängas på samma museum som en miljon åttahundratusen andra personer. 

Åk till nya platser

Undvik dina andra turistvänner och försök länder/städer/stränder som inte är så exploaterat. Kanske lite dyrare resbiljetter men mat, boende och upplevelser kommer du garanterat att spara in många hundralappar på.

Ha koll på din försäkring

Kan verka trivialt men ack så viktigt. Se till att veta vad din försäkring täcker och inte täcker. Annars kan det bli dyrt om olyckan är framme. 

 

 

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2022 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA