Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

Allaflygbiljetter.se är en jämförelsesida. Vi hjälper dig att hitta billiga biljetter genom att jämföra resebyråernas och flygbolagens priser. Men aktörerna är många och marknaden kan ibland kännas svåröverskådlig. Vem erbjuder egentligen bäst pris? Varför behövs vi?

En flygstol tillhandahålls av flygbolagen. Ibland säljer man stolen själva, men lika ofta låter man en resebyrå sälja stolen åt sig. Och precis som vilken produkt som helst så äger både flygbolagen och resebyråerna rätten att sätta det pris man önskar. Detta innebär att varje stol kan säljas till en massa olika priser - dyrt och billigt. För den ressugne blir det plötsligt enormt mycket svårare att hitta en billig biljett. Här kommer vi in i bilden. Vi jämför och visar den billigaste biljetten som erbjuds, främst av resebyråerna. Så här ser vårt sökresultat ut: 

 Vi listar dessutom hur exakt samma biljett skiljer sig beroende på vilken resebyrå du väljer. Så istället för att söka runt bland 100-tals byråer så får du allt serverat i en enda sökning.  I sökexemplet nedan ser du hur exakt samma biljett till New York kan skilja sig, beroende på vilken resebyrå du väljer. 

Så är det värt att använda en jämförelsesida? Det låter vi självklart dig som besökare och resenär avgöra, men vi vågar säkert säga att du får en mycket bättre överblick om hur prisläget och branschen ser ut. Vi tror också att du sparar både tid och pengar. Och vinsten? Kanske får vi omvärlden att kännas närmare? Vi vill gärna tro det.

 

 

 

 

 

   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2024 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA