Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

Vårt erbjudande är enkelt. Vi hjälper dig att hitta nätets billigaste flygbiljetter. Men hur kan jag som konsument vara säker på att så är fallet? Är det verkligen sant att de billigaste biljetterna hittas på jämförelsesidor? Svar Ja! Så här fungerar det

En flygstol tillhandahålls av flygbolagen. Ibland säljer de stolen själva, men lika ofta låter de en resebyrå sälja stolen åt dem. Och precis som vilken produkt som helst så äger både flygbolagen och resebyråerna rätten att sätta det pris man önskar. Detta innebär att varje stol kan säljas till en massa olika priser - dyrt och billigt. Dessutom är resebyråerna kopplade till särskilda bokningssystem där endast ett begränsat antal biljetter finns tillgängliga. Och lågprisbolagen, som exempelvis Ryanair och Norwegian, finns sällan med i dessa system. 

Resebyråernas priser skiljer sig dessutom beroende på när du och var du ska åka. En resebyrå som var billigast en dag behöver absolut inte vara det dagen därpå. Och när vi berättar att det finns något som heter dubbel prissättning- att samma resebyrå kan sätta olika priser för en och samma biljett – då blir det riktigt komplicerat. På Allaflygbiljetter.se hittar du resebyråernas bästa priser! 

   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2024 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA