Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

 

Äntligen får de svenska flygplatser som drivs av Swedavia gratis wifi! Goda nyheter för oss som gillar internet! Vi på allaflygbiljetter.se tog ett snack med Swedavia för att få oss en bättre bild av den glada nyheten.

På allaflygbiljetter.se är vi, liksom våra besökare, vana internetanvändare. Därför tycker vi givetvis att fri uppkoppling är en bra service. Den gör livet enklare, jobbet smidigare och väntan på flygplasten lite roligare. Många av oss har dessutom våra resehandlingar sparade digitalt, vilket gör internet helt avgörande i ett resesammanhang.

Klas Nilsson, presschef på Swedavia, lät mycket nöjd när vi pratade med honom. Satsningen beskriver han dessutom som en självklar tjänst givet tidens tempo.

“Redan idag går vi mot fri uppkopling i resesammanhang. Flygbolag erbjuder det ombord, lounger har det och det borde också finnas gratis på flygplatser. För oss känns det självklart att idag erbjuda denna tjänst kostnadsfritt. Vi vill göra det enklare för resenärer att resa bekvämt. Som affärsresenär kan man exempelvis starta sin arbetsdag redan på flygplatsen. “

Som besökare på Swedavias flygplaster erbjuds du nu alltså tillgång till tre timmars uppkoppling eller 100MB per dygn, gratis. Du hämtar ditt login via Swedavias startportal, genom en kod som skickas via SMS. Visst hade det varit lite enklare med direkt uppkoppling via ett trådlöst nätverk med vi tycker att det här är en utmärkt start! Inloggningen är giltig inom ett dygn och bandbredden är 20 Mbps.

 

Swedavias flygplatser är:

Stockholm Arlanda Airport

Göteborg Landvetter Airport

Bromma Airport

Malmö Airport

Luleå Airport

Umeå Airport

Åre Östersund Airport

Visby Airport

Ronneby Airport

Kiruna Airport

Sundsvall Härnösand Airport

 
   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2024 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA