Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

 

I vår nya transferguide lämnar vi den svenska myllan en stund och blickar västerut mot Danmarks största flygplats, Kastrup. En nog så viktig flygplats för resenärer i Sveriges södra delar, och inte minst Malmö.

Precis som i tidigare guider har vi kikat på Kastrup och resan dit från den närmaste stora staden i Sverige. I detta fall utgår vi alltså från centrala Malmö som ligger drygt 4 mil från Kastrups flygplats. Alternativen är många och det kan vara väl värt att hålla koll på bropriser, taxiföretag och busslinjer.

 

Egen bil

Det är förhållandevis billigt att parkera på de officiella parkeringarna på Kastrup och  avgifterna varierar mellan 60 DKK och 360 DKK per dygn beroende på var du parkerar. De billigaste platserna hittar du på P15 och P17. Mer info om parkering på Kastrup hittar du här>>

  

 

Det finns också en hel del gratisparkeringar i anslutning till Köpenhamns tunnelbanenät. De är dock inte alltid det enklaste att hitta och det kanske inte är det säkraste alternativet för dig som är borta länge. Mer info om dessa parkeringar hittar du här>>

Glöm nu inte att räkna in broavgiften I egen-bil-alternativet. Inte helt obekant sätter detta ofta priset av egen bil I en helt ny dager. Just nu tillämpas följande priser:

Enkel med bil upp till 6 meter: 395 kr

Enkel med varubil eller minibuss 6-9 meter: 750 kr

 

Tåg

Tåg är tveklöst det smidigaste alternativet Malmö – Kastrup och du anländer dessutom direkt till flygplatsens terminal 3. Det kostar 105 kr enkel för en vuxen och restiden är ungefär 25 minuter. 

 

Buss

Även buss är ett bra alternativ även om det tar lite längre tid än tåget. Med Swebus reser du för 49 kr enkel med den billigaste biljetten och dimper ner på terminal 2 och 3. Även danska Gråhundbus trafikerar sträckan och tar 100 kr enkel för sina tjänster. 

 

Taxi

Taxi är inte helt gratis men är såklart relevant i en transferguide. Nedan listar vi de billigaste taxibolagen för sträckan Malmö – Kastrup. I vanlig ordning är det bäst att ringa och förboka för att vara garanterad den erbjudna taxan.

 

Bokaflygtaxi.se: 680 kr

Tel: 0771 - 70 00 00

 

Transfer Skåne: 695 kr

Tel: 040 - 630 6000

 

Airport Taxi: 715 kr

Tel: 040 - 84 000

 

Taxi Kurir: 750 kr

Tel: 040 - 70 000

 

Taxi Skåne:  755 kr

Tel: 040 -330 330

 

 

 

 

 

 

   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2024 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA