Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

 

Att hitta de bästa biljetterna kan handla om tur, men allt oftare om att ta sig tiden att göra många olika typer av sökningar. Så hur gör man för att navigera sig fram bland alla möjligheter? Nyckeln till framgång är våra filter och sparfunktioner!

Filtrering

Det gäller att vara kreativ när man jagar billiga biljetter. Pris är viktigt men biljetten måste också passa ditt reseschema. Därför har vi tagit fram en funktion som vi kallar för filtrering. Här kan du göra en mängd olika inställningar för att hitta den biljett som passar dig bäst. Det kan ta ett par försök att vänja sig vid att använda filter men när du fått kläm på hur det fungerar så kommer du inte att kunna leva utan dem. Vi lovar!

Principen är ganska enkel: genom att anpassa avgångs- och ankomsttider med önskad restid så hittar du en massa olika biljetter, och till slut också den bästa biljetten för din resa. Ändringarna sker dessutom direkt i ditt sökresultat och du ser snabbt och enkelt hur dina krav och önskemål påverkar biljettpriset.

Spara din sökning

Vad var det nu jag sökte på när jag hittade den där billiga resan? Du känner säkert igen dig i den frågeställningen. Därför har vi lagt till en "spara-knapp" på varje resa. Om du klickar på knappen så sparas den biljett du är intresserad av automatiskt i högerkolumnen, under mina sparade resor. Genomför sedan nya sökningar med alternativa datum och eventuellt nya rutter. Samma procedur gäller: Sök, filtrera och spara. När du känner att du har tillräckligt med bra alternativ sparade så är det bara att slå till på den resa som passar bäst. Du kan också spara dina filterinställningar i högra hörnet av filterrutan under "Spara inställningar". Då följer dina inställningar automatiskt med till nästa sökning. 

 

 

Vi tar det igen för säkerhets skull:

1. Sök  - Sök på de datum som intresserar dig.

2. Filtrera – Anpassa sökningen efter dina mer specifika önskemål såsom pris, flygtid, ankomst och avgång.

3. Spara – Spara din sökning och leta vidare eller klicka dig vidare och avsluta ditt köp.

 

Trevlig resa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2023 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA