Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

Sri Lanka är en av Asiens verkliga pärlor. Ön faller ofta i skuggan av andra mer populära destinationer i Asien och Indonesien, men landet är väl värt ett besök. Här kan du ligga på stranden en dag för att nästa dag slingra dig upp längs kurviga bergsvägar bland teplantage samtidigt som du känner temperaturen sjunka.

Inbördeskriget som skuggat landet i många år är över och turister har börjar hitta hit igen, även om de än så länge är få och stränderna har du nästan för dig själv. Många aktörer har dock rankat Sri Lanka som ett av de hetaste resemålen för 2013, så kanske är det dags att boka din resa dit redan nu? Om du väljer att besöka landet så kommer du få en mångsidig upplevelse. Vackra stränder med perfekta surfvågor, god mat med influenser från Indien, glada människor och fantastisk natur. Ett tips dock, är att inte bara tillbringa tiden på stränderna även om det är lockande, sök dig uppåt bergen för att få uppleva det unika som te-riket Sri Lanka har att erbjuda. Här är några tips:

 Vill du surfa, oavsett om du är nybörjare eller proffs så kan du hitta några av landets bästa surfvågor i Hikkaduwa.


Fortsätt längre ner längst kusten och stanna till i Marissa, njut av dagens fångst på sköna strandrestauranger längs den fina stranden.

 

Sök dig upp i bergen till den lilla bergsbyn Ella och ta tåget därifrån för att uppleva en tågresa på över 2000 m höjd med otrolig utsikt över teplantagen. Kanske den vackraste tågresa du kommer att göra i ditt liv.


Läs mer om Sri Lanka och följ hela vår resa på:www.axelochberg.com/blog

 

   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2024 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA