Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   


Att arbeta med resor handlar också om att ha en förståelse för hur världen ser ut, och de utmaningar som vi står inför. Därför känns det väldigt fint att få presentera vårt finaste projekt hittills. Under vintern 2013 hjälpte Allaflygbiljetter.se Frida Lidhom och Josephine Touche att förverkliga en dröm – en volontärresa till Thailand för att arbeta med, och förbättra förhållanden för föräldralösa barn.  


Vi är två 18-åriga tjejer från Göteborgstrakten som heter Frida och Josephine. I januari 2013 åker vi på vårt livs resa. I mer en ett år har vi arbetat med ett volontärprojekt som nu äntligen ska genomföras. Efter hårt arbete med många motgångar kan vi äntligen se ljuset I tunneln vare ett samarbete med allaflygbiljetter.se.

Under vår resa kommer vi att volontärarbeta på ett barnhem i centrala Thailand. Syftet med resan är att stärka barns rättigheter, öka den internationella förståelsen för barns förhållanden och förbättra den hållbara utvecklingen i de fattiga områdena i Thailand.

Under vår vistelse på barnhemmet kommer vi att hjälpa föräldrarlösa och fattiga barn i åldrarna 5-15. Arbetsuppgifterna kommer variera mellan att bygga skolor till att undervisa i bland annat engelska. Självklart kommer vi göra vårt bästa för att förmedla kärlek och ett hopp om en ljus framtid till barnen. Vi väljer att åka att volontärarbeta i just Thailand för att få se ”de riktiga” Thailand istället för turistparadisen som hundratusentals svenskar besöker varje år. Vi vill se Thailand från ett annat perspektiv och detta ska bli väldigt intressant för båda.

Eftersom vi går i årskurs 3 på gymnasiet har vi även tänkt att volontärarbetet ska vara vårt projektarbete i skolan (projektarbete är en kurs man handlägger själv sista året i gymnasiet). Projektarbetet ska ha ens yrkesinriktning som en del av projektet, därför har vi valt att dokumentera projektet genom en dokumentärfilm. Projektet ska bekostas helt själv och vi har sökt stipendier, stått på loppis osv för att få in pengar men detta har bara hjälpt oss en liten bit på vägen. Därför är vi evigt tacksamma för allaflygbiljetters stora bidrag till flygbiljetterna. Detta har hjälpt oss att hjälpa barnen en bit på vägen till en ljusare framtid.

   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2024 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA