Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

Äntligen! Efter många månaders jobb ser du nu resultatet. Vi borde säkert vara ödmjuka men vi kan helt enkelt inte hålla oss. Vi har skapat Sveriges bästa jämförelsesida! Vi har alltid varit väldigt nöjda med teknik och snabbheten i sidan men nu har vi verkligen tagit ett par kliv upp och tagit ett nytt grepp om resandet!

Nytt på sidan är såklart en genomgående förändring i designen. Sökningen har blivit enklare och tydligare, liksom resultaten och möjligheten till att ställa in sina sökningar efter behov, inte minst genom vår ”rekommenderade biljett” som hjälper dig hitta en biljett som både är snabb och billig.

Vi är dessutom väldigt nöjda med det som vi lite torrt kallar för ”inspirationsmodulen” eller varför inte vår alldeles egen anslagstavla för resande. Vi hoppas att den kommer att leva sitt eget liv och det känns framförallt extra kul att vi äntligen har en yta som vi själva kan jobba med, må det vara redaktionellt eller för att informera om superbilliga resor. Att vi har kopplat på en blogg känns också som kul eftersom vi själva får möjligheten att skriva om det vi älskar mest: resandet!

Vi vill rikta ett extra stort tack till våra vänner på A Pretty Different Factory som tagit fram designen till den nya hemsidan. Utan deras hjälp hade vi aldrig nått det fina resultatet du ser framför dig. Du når dem på  www.apdf.se

Vill du och har tid så får du jättegärna höra av dig med feedback. Vi vill bli så bra som möjligt och detta är bara ett steg i rätt riktning – om än ett väldigt stort steg. 

Vi ses i luften!

   

Kommentarer (1) -

Tommie Nordholm
Tommie Nordholm
2012-02-02 09:51:19 #

Vi tackar tillbaka och önskar er all lycka till med siten framöver!

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2024 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA