Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

Saknar du inspiration för nyår, trött på att alltid gå på samma gamla fest eller helt enkelt inte vet vad du ska göra. Här är fem alternativ som erbjuder Europas bästa nyårsfirande.


5. Dubrovnik

En populär semesterort på sommaren men minst lika bra när det vankas nyår - Dubrovnik är Kroatiens givna resmål. Under hela nyårsveckan händer det något, allt från lokala musiker till marknader och på nyårsafton ger sig hela staden ut på huvudgatan Stradun och firar. Det är en folkfest och vill du ha en mer kulturell nyårsresa är Dubrovnik målet för dig.


4. Bryssel

Söker du efter fest på nyår är svaret Bryssel. För 60 Euro kan du köpa ett “New Years Eve Party Pass” som ger dig tillgång till 15 klubbar och sammanlagt 60 DJs. Det finns ett brett utbud av genrer att välja på och Bryssel är ett mecka för elektronisk musik. Nyårsafton kommer att vara en enda lång fest och har du inte lust att betala inträde kan du alltid gå ner till Place de Brouckère där det bjuds på liveshower och fyrverkerier hela natten.


3. London

London har en lång tradition av riktigt bra nyårsfirande och den givna höjdpunkten är nyårsraketerna längs med Themsens strand. Vid London Eye med utsikt över Big Ben bjuds det på en galen fyrverkerishow och numera krävs det även biljett för att komma åt de bästa platserna. Är du mer av en klubbmänniska så har London ett stort utbud, varför inte gå och spana in kända DJs som Sasha och Jonas Rathsman eller fira det nya året på en flytande klubb på Themsen.


2. Berlin

Festen står alltid i centrum i Berlin. Staden som aldrig sover och som är känd för sitt pulserande nattliv har ett nyårsfirande av högsta klass. Varje år samlas nästan en million människor vid Brandenburger Tor för att fira in det nya året. En sträcka på ca två kilometer öppnas längs med Strasse des 17. Juni och det bjuds på allt mellan lasershower, mat och klassisk musik. En folkfest av sällan skådat slag.


1. Madeira

Ett varmare nyår men fyrverkerier som slår det mesta, det är vad Madeira har att erbjuda. Ute på den lilla ön i Atlanten erbjuds Europas bästa nyårsfirande. Folk från hela världen kommer för att uppleva “världens största fyrverkerier” (showen finns till och med omskriven i Guinnes rekordbok) som upplevs allra bäst från havet. Glöm inte heller den portugisiska traditionen av att bära blått och vid tolvslaget äta tolv russin samtidigt som du önskar dig tolv saker. 

Trevlig resa & gott nytt år!

 

   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2024 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA