Sök billiga flyg
hitta ditt nästa äventyr
Jämför priser
välj den bästa biljetten
Boka hos resebyrå
förverkliga dina drömmar
   

Bangkok har växt sig allt starkare bland världens metropoler de senaste åren och staden erbjuder verkligen något för alla. Moderna skyskrapor förstärker siluetten av en stad i tillväxt. Men det är på gatorna nedanför du hittar den kultur, nöje och shopping som gör Bangkok till en oförglömlig cityweekend. En weekend i Bangkok kan erbjuda mycket. Här är ett axplock av tips för den som vill njuta av allt staden har att erbjuda.

Siam Square, här hittar du shopping i världsklass, mest känt är kanske shoppingvaruhuset MBK men det senaste åren har även andra stora shoppingvaruhus slagit upp portarna. Är du intresserad av konst kan du också besöka det intilliggande Bangkok Art & Culture Center, en imponerande byggnad på flera våningar med intressanta utställningar, unika små fik och designbutiker. 

Ett annat populär sevärdhet i närheten av Siam Square är Thompson garden, en gömd oas av grönska i klassisk thailändsk arkitektur. Ett museum som berättar historien om en handelsman från USA som tog silkesindustrin till en ny nivå i Thailand. Thomson själv har sedan länge varit spårlöst försvunnen men hans hus och trädgård håller en imponerande samling av asiatiska konstföremål och är väl värt ett besök.

Inget besök till Bangkok är komplett utan att prova stadens fantastiska gatumat.Ta sky railen från Siam Square till China Town. Här hittar du ett kök i varje hörn, följ din näsa eller välj stället som har mest att göra. Kontrasterna är stora men speglar väl den variation som Bangkok har att erbjuda.


 

Läs mer om Bangkok och följ hela vår resa på:www.axelochberg.com/blog

 

   

Lägg till kommentar

biuquote
Loading

   
   
Ändra sidinställningar
   
Tipsa en vän om den här resan!
Mottagarens e-postadress*

Ditt namn*

Din e-postadress*

Meddelande (valfritt)

Skicka
   
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
   
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
   
Logga in
Email
Lösenord
   
Allaflygbiljetter.se
Om oss
FAQ
Privacy Policy

Jämför alla billiga flygbiljetter
Vi hjälper dig att hitta nätets bästa flygbiljetter bland resebyråer och flygbolag över hela världen. En enkel sökning ger dig snabbt och gratis en jämförelse av nätets bästa alternativ. Bokningen gör du smidigt genom att klicka dig vidare till en av våra återförsäljare.
© 2007-2023 allaflygbiljetter.se
Hjälp oss att bli bättre
Ditt namn:

Din epostadress:

Ris, Ros, Förslag eller Frågor?


SKICKA